Мільйони гурманів по усьому світі обожнюють готувати та смакувати страви приготовані на грилі. Чому цей спосіб такий розповсюджений?
Спробуємо у цьому розібратися, та наведемо топ 5 фактів, чому гриль має переваги перед іншими видами обсмажування м’яса:
Що робити, аби смакувати соковите м’ясо та рибу коли заманеться? Звісно придбати гриль. А як в них розібратися? Який є якісний, чому вирізняються за ціною, який краще використовувати стаціонарно, а який буде універсальним і витримає усі подорожі? Пропонуємо із цим розібратися.
Безсумнівно бестселером на ринку вважається керамічний гриль Big Green Egg. Це унікальний винахід для приготування страв на свіжому повітрі, тому, що розбиратися в технології не потрібно, адже вона настільки досконала завдяки особливостям конструкції та використаних матеріалів, з яких зроблено гриль. А страви не можуть бути не смачними.
Не секрет, що їжа в керамічному посуді зберігає свої смакові властивості. А в керамічному грилі підтримується температурний режим.
Керамічний гриль – це поєднання барбекю, духової шафи, печі, тандиру, пароварки та коптильні. Тому безсумнівно його використовують для приготування страв ресторани. Його зручно транспортувати, тому можна готувати як на природі так і на власному подвір’ї.
Такі грилі є різних розмірів та на будь-який смак. Але окрім конструкцій у формі яйця, виробники давно розробили та активно впровадили на ринок різноманітні грилі, як вбудовані різних розмірів та за функціональним призначення так і невеличкі для використання на природі, які легко перевозити та транспортувати.
На що ж радимо звертати увагу. Звісно не на ціну, хоча вона важлива і різниться. На якісь продукції, на гарантії, які дає вам виробник. І зовні зверніть увагу на те, що стінки гриля не можуть бути тонкими. Такий довго нагріватиметься, не зберігатиме температуру, і скоріше за все не прослужить довго. Тому зважте всі переваги якісного та лиш приміть рішення який буде для вас найактуальніший.
Більше в особистому спілкуванні із консультантами магазинів Pan Topkin.