Cart Icon
Доставка Оплата Про нас Наші роботи Акції 1-й км. Хмельницького шосе (096) 30-11-888 Лебединського 7А (097) 77-30-110 Гостомель (068) 03-01-188
Cart Icon

Чому приготування на грилі набувають шаленої популярності?

    Приготування на грилі

  Мільйони гурманів по усьому світі обожнюють готувати та смакувати страви приготовані на грилі. Чому цей спосіб такий розповсюджений?

приготування на грилі   Спробуємо у цьому розібратися, та наведемо топ 5 фактів, чому гриль має переваги перед іншими видами обсмажування мяса:

  • Мясо також обсмажується на грилі, але в такий спосіб гриль не потребує додавання жиру, а навпаки жир стікає і відокремлюється від мяса. В такий спосіб є менш калорійним, але насиченим та смачним.
  • Приготування на грилі є природною формою обробки продуктів.
  • Під час приготування на грилі ви витрачаєте значно менше часу, а продукти зберігають корисні мікроелементи.
  • Під час маринування мясо та риба зберігають соковиту текстуру.
  • І головне страви на грилі набагато смачніші.

   Що робити, аби смакувати соковите мясо та рибу коли заманеться? Звісно придбати гриль. А як в них розібратися? Який є якісний, чому вирізняються за ціною, який краще використовувати стаціонарно, а який буде універсальним і витримає усі подорожі? Пропонуємо із цим розібратися.

     Безсумнівно бестселером на ринку вважається керамічний гриль Big Green Egg. Це унікальний винахід для приготування страв на свіжому повітрі, тому, що розбиратися в технології не потрібно, адже вона настільки досконала завдяки особливостям конструкції та використаних матеріалів, з яких зроблено гриль. А страви не можуть бути не смачними.

   Не секрет, що їжа в керамічному посуді зберігає свої смакові властивості. А в керамічному грилі підтримується температурний режим.

     Керамічний гриль – це поєднання барбекю, духової шафи, печі, тандиру, пароварки та коптильні. Тому безсумнівно його використовують для приготування страв ресторани. Його зручно транспортувати, тому можна готувати як на природі так і на власному подвірї.

     Такі  грилі є різних розмірів та на будь-який смак. Але окрім конструкцій у формі яйця, виробники давно розробили та активно впровадили на ринок різноманітні грилі, як вбудовані різних розмірів та за функціональним призначення так і невеличкі для використання на природі, які легко перевозити та транспортувати. 

   На що ж радимо звертати увагу. Звісно не на ціну, хоча вона важлива і різниться. На якісь продукції, на гарантії, які дає вам виробник. І зовні зверніть увагу на те, що стінки гриля не можуть бути тонкими. Такий довго нагріватиметься, не зберігатиме температуру, і скоріше за все не прослужить довго. Тому зважте всі переваги якісного та лиш приміть рішення який буде для вас найактуальніший.

   Більше в особистому спілкуванні із консультантами магазинів Pan Topkin.