Книга рецептів “Готовим на грилях WEBER” — це чудово ілюстрований практичний посібник з докладними інструкціями, перевіреними рецептами та порадами від експерта в галузі приготування страв на грилі Джеймі Первіенса. Ця книга не про те, який гриль кращий — вугільний, газовий чи електричний! Ця книга про те, що кожен гриль має свої переваги і справжній майстер вміло їх використовує.
Автор розповість, які страви та яким способом найкраще готувати на кожному з цих видів грилів, на що потрібно насамперед звертати увагу та які тонкощі потрібно врахувати при приготуванні тієї чи іншої страви.
Ось лише деякі питання, відповідь на які ви знайдете на сторінках книги: – Як приготувати гриль до роботи? Як коптити на грилі? – Які інструменти та аксесуари необхідні? – Як смачно приготувати стейк, каре ягняти, рибу, птицю, овочі та фрукти? – Що робити, якщо виникає полум’я? – Що робити, якщо продукти пристали до ґрат? – Як перевірити готовність страви? Слід зауважити, що кулінірна книга від Weber може стати ідеальним подарунком для близької людими з нагодою або без неї! Розкрийте секрет мистецтва грилінгу разом з книгою рецептів від Weber!