«Фаберже» Е-Class (середній) – тандир-мангал з розширеною функціональністю.
Розрахований на 6-8 шампурів (2-3,5 кг м’яса за одну готування).
У процесі приготування є можливість регулювання температури в тандирі за допомогою маніпуляцій з зольником. Для зменшення температури досить видалити зольник з-під тандира, а при необхідності підняття температури, зольник з вугіллям, що горить повертається під тандир.
Вилучення вугілля відбувається при піднятті колосника з тандира. Нижня частина тандира може бути використана як мангал, а при з’єднанні частин ми отримуємо повнофункціональний тандир-піч.
Такий тандир більш підходить для перенесення і транспортування в автомобілі.
Комплектація – cовок, кочерга, перекладина для шампурів, підйомний механізм для кришки та авто-зольник.