La Nordica Тандири Садові пальники Кондиціонери
La Nordica Тандири Садові пальники Кондиціонери

Чавунна піч-камін Plamen Alberto (8,6 кВт)

Plamen Alberto

Наявність:

В наявності

Час доставки:

2-5 днів

Ціна

46,233грн.

Кількість

Покупка
частинами

Оплата
частинами

Миттєва
розстрочка

Чавунна піч Plamen Alberto, призначена для обігріву приватних будинків і котеджів. Заокруглена форма печі робить її гарною прикрасою для будь-якого інтер’єру. Соковиті двері укомплектовані жаростійким склом, крізь яке ви зможете спостерігати за чарівним полум’ям, що догоряють поліням. Піч не тільки обігріватиме будинок, а й прикрасить його.

Особливості печі Plamen Alberto:

  • Склокераміка витримує температуру до 750 градусів Цельсія. Вона очищується завдяки системі «Чисте скло». 
  • Подвійний верхній зуб;
  • Забір повітря з вулиці;
  • Вторинне допалювання газів.
  • Піч має можливість швидко обігріти приміщення з площею 160 квадратних метрів. Відпрацьовані димові гази виводяться назовні через димохід, який має підключення зверху.

Витончена піч Plamen Alberto, може обігріти приміщення об’ємом до 160 куб.м. Рекомендується застосовувати сухі полінання, щоб ККД роботи печі досягав розрахункових 75,4%. Термостійке скло, крізь яке ви можете спостерігати за неповторною картиною поліней, що палають, витримує 700 °C. Топка, має масу 140 кг. Вторинне допалювання газів, економно витрачає паливо. Подвійний верхній зуб перешкоджає перекиданню тяги. Охололий дим не опускатиметься вниз, утворюючи завихрення.

Піч Plamen Alberto зможе працювати в будь-якій місцевості, оскільки для її роботи не потрібен газ і електрика. Димохід під’єднується зверху. Піч має компактні габарити, що дасть змогу встановити її в невеликому інтер’єрі. Розтопивши піч, ви зможете насолоджуватися теплом і затишком полум’я вогню, що палає. Чавунна піч Plamen Alberto, обігріє будинок і подарує романтичну атмосферу полум’я вогню, що палає.

Пропонована модель має дизайн, якому властива простота т а лаконічність. Вона чудово впишеться в інтер’єр з будь-яким оформленням. Камінні піч Alberto відповідає всім європейським стандартам якості, безпеки та нормам екологічного дизайну. Компактна модель вироблена із чавуну високої якості, покрита термостійкою фарбою. Використання чавуну дає можливість довговічного використання печі з найкращою тепловою продуктивністю. Піч не підлягає деформації та не боїться пошкоджень.

На європейському ринку збуту опалювальної техніки звертає увагу продукція хорватського бренду Plamen. Завод Plamen розташований у Позежі, серці Славонії. Це один із найбільших ливарних заводів та єдиний виробник побутових приладів у Республіці Хорватія. Plamen має 85-річну традицію у виробництві чавунного лиття. Серед цієї продукції треба відзначити чавунну піч Plamen Alberto.

Бренди

Plamen

Країна виробник

Хорватія

РОЗМІРИ ШхВхД

63×82,9×44,1 cm

Вага

140кг

Номінальна потужність

8.6kW

Діаметр димоходу (мм)

150

Використовуване паливо

Дрова, Пелети