La Nordica Кондиціонери Тандири Садові пальники
La Nordica Кондиціонери Тандири Садові пальники

Умови користування веб-сайтом

Зважаючи на те, що topki.vn.ua є магазином з продажу товарів та послуг, ми повинні мати правила користування, які відповідають чинному законодавству України та конституції.

  1. Використання нашого веб-сайту означає, що ви погоджуєтеся з усіма правилами та умовами користування. Якщо ви не погоджуєтеся з цими умовами, будь ласка, не використовуйте наш веб-сайт.

  2. Ми не несемо відповідальності за зміст, точність та повноту інформації, що надається на нашому веб-сайті. Ми зберігаємо право змінювати цю інформацію без попереднього повідомлення.

  3. Ми забороняємо використання нашого веб-сайту з будь-яких протиправних цілей, включаючи крадіжку даних, хакерські атаки, розсилання спаму тощо. Користувачі, які порушують ці правила, будуть негайно заблоковані та повідомлені до правоохоронних органів.

  4. Ми зберігаємо право відмовити у доступі до нашого веб-сайту будь-якій особі без пояснення причин.

  5. Вся інформація, яка надається на нашому веб-сайті, захищена авторськими правами. Будь-яке використання цієї інформації без нашої згоди заборонено.

  6. Користувачі можуть розміщувати відгуки та коментарі на нашому веб-сайті відповідно до наших правил. Ми залишаємо за собою право видаляти будь-який контент, який містить образливу, непристойну або нелегальну інформацію.

  7. Ми не несемо відповідальності за будь-які посилання на інші веб-сайти, які містяться на нашому веб-сайті. Ми не контролюємо зміст цих веб-сайтів та не несемо за нього відповідальності.

    1. Наш магазин надає можливість оформлення замовлень на товари та послуги через наш веб-сайт. Ми зобов’язуємося забезпечити безпеку та конфіденційність інформації, яка надається нами користувачам при здійсненні замовлень.

    2. Ми забороняємо використання нашого веб-сайту для продажу та пропаганди будь-яких нелегальних товарів або послуг, а також для порушення прав інтелектуальної власності.

    3. Користувачі, які порушують будь-які з цих правил, можуть бути негайно заблоковані нашим магазином та повідомлені до правоохоронних органів відповідно до чинного законодавства України.

    Наголошуємо, що користування нашим веб-сайтом означає вашу згоду з усіма цими правилами та умовами користування. Ми рекомендуємо ознайомитись з цими правилами перед початком використання нашого веб-сайту. Якщо у вас виникли запитання щодо цих правил, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки користувачів для отримання додаткової інформації.